Sportverenigingen

Feesten en gelegenheden bij sportverenigingen zijn vaak de leukste. Waarom? Omdat ze eens een keer niet alleen hoeven te draaien om sport. Normaal gesproken draait het natuurlijk om bewegen en gezondheid in een plezierige sfeer, maar wanneer het tijd is voor een feestje, mag er ook eens lekker gegeten worden. Wij bieden heerlijke kwaliteitssnacks waar iedereen van zal genieten. En maak je geen zorgen: ook het bieden van gezonde alternatieven behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Offerte opvragen

Wat bieden we jouw sportvereniging

Jouw vereniging krijgt een percentage van de omzet. Speciale prijzen voor grote groepen. Leuke als verassing voor een sportkamp. Op maat gemaakte gezonde snacks of samengestelde menu’s. Uiteraard houden we daarbij rekening met dieeetwensen en allergien. Je hoeft je niet druk te maken, wij regelen alles voor je. Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan. De factuur krijg je van ons pas achteraf.

Onze werkwijze

Ons doel is altijd om alles tot in de puntjes te verzorgen en de organisatie te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle sporters genieten van onze kwalitatieve snacks en de vriendelijke service van onze eigen medewerkers. Van tevoren spreken wij alles met je door, wij zorgen dat we ruim op tijd op locatie zijn en zijn volledig zelfvoorzienend. Na afloop laten wij alles weer netjes achter.

Vertel ons je wensen

 

Een prijs aangepast op jullie wensen

Wil jij een snackwagen op een feest of evenement van jouw sportvereniging? Bel of of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven hebben wij eerder voorzien

Samen een onvergetelijke dag organiseren?

Neem contact op en deel jouw wensen

Contact of offerte