Bij jou thuis of op locatie

Wij bieden altijd een perfecte oplossing op maat. Of je nu een privéfeest geeft zoals een verjaardag of bruiloft, of met de hele straat of buurt een feest organiseert: met onze snackwagens zal niemand iets tekort komen.

Direct boeken

Verzorgd tot in de puntjes

Wij bespreken graag jouw wensen om zo de invulling hier helemaal op af te stemmen. Misschien heb je behoefte aan een good old frietje met een heerlijke snack, maar misschien wens je juist een wat gezonder alternatief of heb je speciale wensen. Alles is mogelijk, ook complete menu’s.

Bij ons hoef je nergens naar om te kijken. Wij zorgen voor jouw gasten. De snacks zijn van hoge kwaliteit. Het personeel staat altijd met een glimlach klaar en heb je speciale wensen? Dan passen wij ons daar graag op aan. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Kies het menu dat bij jou past

Onze werkwijze

Ons doel is altijd om alles tot in de puntjes te verzorgen en jou te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de gasten genieten dankzij, onze kwalitatieve snacks en de vriendelijke service van onze eigen medewerkers. Van tevoren wordt alles met je doorgesproken, wij arriveren ruim op tijd op locatie en zijn volledig zelfvoorzienend. Na afloop laten wij alles weer netjes achter.

Vertel ons je wensen

Snackwagen reserveren voor jouw feest of gelegenheid

Wil je een snackwagen reserveren voor jouw feest of gelegenheid? Boek deze dan direct online. Wil je de mogelijkheden en je wensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven hebben wij eerder voorzien

Samen een onvergetelijke dag organiseren?

Neem contact op en deel jouw wensen

Contact of offerte