Evenementen

Op evenementen mag lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Er zijn waarschijnlijk veel gasten en die lusten allemaal graag een hapje. Wij zorgen daarvoor, door hen de heerlijkste snacks te serveren. Of het nu gaat om een select gezelschap of een grote massa: met 8 eigen snackwagens kunnen wij op elk evenement, iedereen snel van heerlijke snacks voorzien.

Offerte opvragen

Wat bieden wij jou op een evenement?

Een frietje en een snack? Iets speciaals? Een gezond alternatief? Alles is mogelijk, zelfs complete menu’s. Lekker eten maakt een evenement. Of het nou gaat om 10 personen of 100.000 personen, met Westrik Snack weet je dat dit helemaal goed komt. We dragen bij aan de gezelligheid, vriendelijke service en hebben hoge kwaliteit aan snacks. Altijd genoeg capaciteit om iedereen snel te kunnen helpen. Daarbij voldoen we aan de wettelijke regels en voorschriften.

Onze werkwijze

Ons doel is altijd om alles tot in de puntjes te verzorgen en de organisatie te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de gasten genieten van onze kwalitatieve snacks en de vriendelijke service van onze eigen medewerkers. Van tevoren spreken wij alles met je door, wij komen ruim op tijd op locatie en zijn volledig zelfvoorzienend. Na afloop laten wij alles weer netjes achter.

Vertel ons je wensen

 

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je de mogelijkheden van onze snackwagen(s) op jouw evenement bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de optimale invulling.

Deze bedrijven hebben wij eerder voorzien

Samen een onvergetelijke dag organiseren?

Neem contact op en deel jouw wensen

Contact of offerte