Evenementen

Op evenementen mag lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Er zijn waarschijnlijk veel gasten en die lusten graag allemaal een hapje. Wij zorgen daarvoor, door hen de heerlijkste snacks te serveren. Of het nu gaat om een select gezelschap of een grote massa: met 5 eigen snackwagens (9 in totaal) kunnen wij op elk evenement iedereen snel van heerlijke snacks voorzien.

Offerte opvragen

Wat bieden we je op een evenement

Een frietje en een snack? Iets specialers? Een gezond alternatief? Alles is mogelijk, zelfs complete menu’s. Lekker eten maakt een evenement. Met Westrik Snack weet je dat dit helemaal goed komt. Of het nou gaat om 100 personen of 10.000 personen. We dragen bij aan de gezelligheid en hebben een vriendelijke service. Altijd genoeg capaciteit om iedereen snel te kunnen helpen. Daarbij voldoen we aan de wettelijke regels en voorschriften.

Onze werkwijze

Ons doel is altijd om alles tot in de puntjes te verzorgen en de organisatie te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat gasten genieten van onze kwalitatieve snacks en de vriendelijke service van onze eigen medewerkers. Van tevoren spreken wij alles met je door, wij komen ruim op tijd op locatie en zijn volledig zelfvoorzienend. Na afloop laten wij alles weer netjes achter.

Vertel ons je wensen

 

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je de mogelijkheden van onze snackwagen(s) op jouw evenement bespreken? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de optimale invulling.

Samen een onvergetelijke dag organiseren?

Neem contact op en deel jouw wensen

Contact of offerte