Begrafenis of crematie

Een snackwagen op een crematie of begrafenis? Voor sommigen klinkt dat misschien een beetje vreemd. Maar is dat wel zo vreemd? Na de plechtigheid komt vaak iedereen nog even samen. Natuurlijk wordt er dan nog steeds gerouwd en is er verdriet, maar tegelijkertijd worden er ook mooie herinneringen opgehaald en is er ruimte voor gezelligheid. In Nederland gebeurt dat traditiegetrouw met koffie en cake. Maar wat nu als je wat anders wilt?

Direct boeken

Wat bieden wij op een begrafenis of crematie?

Met een snackwagen kan iedereen even bijkomen, ontspannen en samen genieten van een lekkere hap. Wij staan voor je klaar en zullen op gepaste, respectvolle wijze zorgen voor een smakelijke invulling. Met dank aan ons eigen vriendelijke, servicegerichte personeel. Wij voorzien in de mogelijke wens van de overledene. Een keer eens iets anders dan een plak cake of koek. Je wordt volledig ontzorgt zoals het hoort.

Onze werkwijze

Ons doel is altijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de aanwezigen genieten van onze kwalitatieve snacks en de vriendelijke service van onze medewerkers. Van tevoren spreken wij alles met je door, wij arriveren ruim op tijd op locatie en zijn volledig zelfvoorzienend. Na afloop laten wij alles weer netjes achter.

Vertel ons je wensen

Neem contact op om de wensen te bespreken

Neem contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij zullen altijd ons best doen om te zorgen voor een invulling op maat. Een datum bespreken is natuurlijk korte termijn werk, maar we zullen ons best doen om de gewenste dag te kunnen boeken.

Deze bedrijven hebben wij eerder voorzien

Samen een onvergetelijke dag organiseren?

Neem contact op en deel jouw wensen

Contact of offerte